Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Buitenschilderwerk is de meest voorkomende vorm van onderhoud aan uw woning of bedrijfspand. Onder andere houtwerk, (natuur)steen, stucwerk , ijzerwerk en kunststof zijn allemaal gevoelig voor de weer elementen en zullen altijd een vorm van onderhoud nodig hebben. Dit is met goed schilderwerk in alle vormen te verfraaien en te voorzien van een lange levensduur.

 

Voor een gratis offerte of meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen.

 

Houtwerk

Mede door onze jarenlange ervaring en kennis kunnen wij de staat van het bestaande houtwerk op de juiste manier taxeren en beoordelen wat er nodig is om er voor te zorgen dat het houtwerk weer in goede conditie verkeerd en wij het met het juiste systeem kunnen schilderen. Hierdoor kunt u langer genieten van een fraai aanzicht van uw woning of bedrijfspand en kunnen wij u een lange garantie periode aanbieden waardoor u optimaal profiteert van onze service.

Voor meer informatie over garantie en onderhoud’s termijnen kunt u terecht op deze pagina.

 

Houtrot-reparatie

Helaas is houtrot een veel voorkomend probleem in de Nederlandse bouw cultuur. Door ons klimaat en de in het verleden gebruikte materialen is het helaas niet altijd mogelijk om dit voor te zijn.  Ook in de hedendaagse nieuwbouw is er door het te snelle bouwproces van vandaag de dag een gebrek een optimale kwaliteitscontrole onstaan.Gelukkig is houtrot goed te bestrijden en kan het hout weer goed gerepareerd of vervangen worden. Wij zijn gespecialiseerd in het repareren met Repair-care systemen.  Wanneer de houtrot een dusdanig grote omvang heeft, zullen wij het bestaande hout uit te vrezen en vervangen met een nieuw stuk gezond hout. Hierdoor is de kans op terugkeer van houtrot vrijwel uitgesloten. Indien uw kozijnen aan vervanging toe zijn kunnen wij ook nieuwe kozijnen laten plaatsen. Neemt u hiervoor contact op met ons voor een vrijblijvend advies of prijsopgave.

http://repair-care.nl/

 

 

Stuc-werk en (natuur)steen

Stuc werk aan gevels is jarenlang een populaire vorm van afwerking geweest. Helaas zorgt dit ook voor het nodige onderhoud. Wij zullen dit op de juiste manier taxeren en weer terugbrengen in de originele staat. Met speciale scheuroverbruggende muur verven kunnen wij hierna er voor zorgen dat de onderhouds intervallen zullen teruglopen.

Ook natuursteen en gevelstenen kunnen voorzien worden van verf. Dit kan zowel met een ademend systeem op basis van mineralen (keim) of acrylaat dispersie verven. In alle gevallen zullen wij er voor zorgen dat het voor een optimaal eindresultaat zal zorgen.

 

IJzerwerk en kunstof

IJzerwerk zoals raamstellen,garage deuren, hekwerken of gevel-decoratie vraagt vaak om onderhoud door roestvorming of het loslaten van een poedercoating. Dit is goed te behandelen en zullen wij weer in goede staat terugbrengen.

Kunsstof is tegenwoordig een vaker gebruikte oplossing voor relatief onderhoudsvrije toepassingen. Schimmel vorming of corrosie plekken zijn bij verweerd kunstof snel zichtbaar en zien er niet fraai uit. Dit kunnen wij met een goede primer als hechting goed schilderen waardoor het zonder vervangen weer een goede uitstraling heeft.

 

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.