Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Vaak word er door mensen nog een onderscheid gemaakt tussen binnen en buitenschilders. Echter door onze discrete manier van werken en jarenlange ervaringen zijn wij in alle aspecten van het schildersvak gespecialiseerd.

Wij zorgen dat we in een bewoonde situatie de meubels en het interieur goed afdekken en dankzij onze stofafzuig-systeem is er ook voor de klanten met astma of allergie geen sprake van overlast.

Wij richten ons op het schilderen en afwerken van wanden en plafonds, trappen en vloeren en al het resterende houtwerk binnen in uw woning of pand. Uiteraard is er meer mogelijk maar daarvoor vragen wij u contact met ons op te nemen.

 

Houtwerk

Sinds 2002 is het voor de professionele schilder niet meer toegestaan om met oplosmiddelhoudende verven binnen te schilderen. Gelukkig zijn er goede alternatieven.

Acrylverf is een verf op waterbasis (‘watergedragen’) die duurzaam en kras- en slijtvast is. Als groot voordeel heeft deze soort verf dat er geen donker vergeling kan onstaan, iets wat bij alkyd verven wel gebeurd. In mat of zijdeglans is deze verf zeer goed op de traditionele manier te verwerken. Een nadeel van deze verf is dat een hoogglanzende verf vaak niet goed vloeit waardoor het eindresultaat niet te vergelijken is met een alkyd verf.
Daarom kiezen wij voor het aanbrengen van deze verf vaak voor de spuitmachine. Meer info over het spuiten kun u hier vinden.

Een ander alternatief is een Hybride verf .Een hybride is een verf waarbij een bindmiddelcombinatie wordt gebruikt van acrylaathars met alkydhars of van acrylaathars met alkydemulsie. Er zijn dus twee soorten hybride verven in de handel. Beide zijn waterverdunbaar. De kenmerken van dit type verven zijn een mix van acrylaten en alkydharsen.
Voordeel van deze verf is dat hij snel droogt, goed vloeit en weinig geur afgeeft. Deze verf kunnen wij op de traditionele manier in elke glansgraad aanbrengen.
Een bijkomend nadeel van deze verf soort is dat er wel sprake is van geringe donker vergeling. In veel mindere mate als met een echte alkyd verf (oplosmiddelhoudend) maar het kan op donkere plekken wel ontstaan.

Uiteraard kunnen wij ook af en toe de strenge regels in de schildersbranche  minder nauw nemen en kiezen wij uiteindelijk voor de optie waarmee we bij u voor het mooiste eindresultaat kunnen zorgen.

 

Wand en plafond afwerking

Het schilderen van diverse ondergronden van wanden en plafonds vraagt meer aandacht dan de meeste zullen denken. Een keuze voor het juiste materiaal op de juiste ondergrond is belangrijk voor een optimaal eindresultaat.

Binnen gebruikt men al jaren oplosmiddelvrij latex verven. Latex wordt als productnaam al heel lang gebruikt. De eerste latexverven (muurverf) werden gemaakt van de rubber (latex), die afkomstig was van rubberbomen. Tegenwoordig worden alleen nog maar synthetische dispersies gebruikt voor watergedragen muurverven. Omdat ze een beetje lijken op de oude latexverven, wordt deze naam nog steeds gebruikt (vaak ook als verzamelnaam voor muurverf)

Alle wanden en plafond verven die wij gebruiken kunnen wij in diverse glansgraden aanbrengen. Mat is de meest voorkomende verf, maar voor interieur design brengen wij in deze moderne tijd ook glanzende verven aan of met een speciaal effect.

Alle door ons gebruikte latex verven zijn schrobvast en zeer goed afwasbaar, zodat het schoon maken en houden van de wanden en plafonds geen probleem is.

Wij kunnen wanden en plafonds op de traditionele manier aanbrengen met een roller en kwast of we kunnen er voor kiezen om te spuiten.

 

Binnenschilderwerk Spuiten

In sommigen gevallen zullen wij zelf er voor kiezen om het schilderwerk binnen  te spuiten of uiteraard als dat de wens van de klant is.

Voordelen van het spuiten binnen is dat we volledig  bij repeterend werk of grote projecten enorme tijdswinst kunnen boeken en een maximaal resultaat kunnen behalen.

Helaas is dit niet altijd even efficiënt als het nog in een bewoonde situatie is of om kleine objecten gaat. Dan zullen wij in overleg er voor kiezen om op een traditionele manier het schilderwerk op te leveren. Dit heeft als grootste voordeel dat de meubels en de interieur inrichting grotendeels kan blijven staan.

Voor meer informatie over het spuiten kunt u hier vinden.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.