Repair Care totaaloplossing in duurzaam onderhoud

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Wij willen ons altijd vernieuwen en kiezen uitsluitend voor de beste producten op de markt.

Daarom zijn wij sinds 2011 gespecialiseerd in het repareren met Repair Care producten.

 

Repair Care International staat voor totaaloplossingen in duurzaam houtherstel en –onderhoud.     

Houtrot is een steeds vaker terugkomend probleem bij onderhoudswerkzaamheden aan diverse projecten. Oorzaken daarvan zijn vaak achterstallig onderhoud en verkeerde constructies van houtverbindingen. En daarbij komen behoorlijke kosten om de hoek kijken indien kozijnen moeten worden vervangen.

Repareren: goedkoper, sneller en milieuvriendelijker

Wist u dat in de meeste gevallen 95% van het hout van een kozijn met houtrot nog in goede staat verkeert? Zo’n gedeeltelijk aangetast kozijn compleet vervangen klinkt niet alleen tegenstrijdig, maar is het ook. Repair Care is dé oplossing voor definitieve reparatie, zonder kozijnvervanging.

Repair Care is al jarenlang marktleider in houtrotreparatieproducten voor de professionele markt. Onze producten zijn duurzaam elastisch en vochtbestendig, waardoor reparaties nooit meer stuk gaan. Tal van woningbouwverenigingen en andere vastgoedbezitters maken bij renovatie dan ook dankbaar gebruik van onze oplossingen. Zij doen hiervoor een beroep op professionals die zijn opgeleid door Repair Care.

Compleet onderhoudssysteem:

Met Repair Care Systems behoort de kostbare vervanging van kozijnen en eventuele overige gevelelementen – waar mogelijk – tot het verleden.

Repair Care Systems staat voor preventief onderhoud van al uw geveltimmerwerk. Voor dit onderhoud worden speciaal ontwikkelde epoxyproducten, een beglazingssysteem en diverse accessoires op de markt gebracht.

Te samen vormen zij een compleet onderhoudssysteem, dat het mogelijk maakt houtwerk duurzaam te behouden en zonodig te renoveren.
Dit alles bovendien tien jaar gegarandeerd!

Overschilderbaar:
Bij het gebruik van Repair Care Systems wordt slechts het aangetaste hout verwijderd waarna deze plek wordt opgevuld met de speciale epoxies. Nadat deze uitgehard zijn, hebben zij dezelfde eigenschappen als hout en kunnen ze eenvoudig worden overgeschilderd. Na de reparatie is er geen verschil meer zichtbaar.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.